GIJZEN GEURBESTRIJDING
INDUSTRIËLE GEURBESTRIJDING
PRODUCTEN
HOME   GEUR-NEUTRALISATIE   STOFBESTRIJDING   PRESENTATIE   CONTACT
Copyright © 2002 by LePee Inc.   •   All Rights reserved   •   E-Mail: gijko@chello.nl- ProSweet™ OC2533


- ProSweet™ OC2555


- ProSweet™ OC2531E


- ProSweet™ OC2543
.
 
GEUR-NEUTRALISATIE:
www.gijzen-geurbestrijding.nl


Ook Hoogheemraadschap kiest ProSweet™ tegen stank van slib afval!


Bekijk de presentatie!
NIEUWS:
ProSweet™ OC2555

Kenmerken:

- Controle van onaangename geuren.

- Eenvoudig te doseren product, welke een efficiënte geurbestrijding waarborgt.

Beschrijving en gebruik:

ProSweet™ OC2555 is zodanig geformuleerd voor gebruik als essentiële olie geurneutralisatie in installaties die gebruik maken van waterverneveling. ProSweetTM OC2555 is een combinatie van speciaal gemengde biodegradeerbare natuurlijke producten om tot een totale geurneutralisatie oplossing te komen.

ProSweet™ OC2555  is  niet  toxisch en bevat geen gevaarlijke lucht verontreinigende elementen zoals aangegeven onder de "Clean Air Act 40 CFR part 63, sub part C".

ProSweet™ OC2555 ProSweetTM verdampingsunit.

Lage druk lucht ondersteunde aërosol systemen kunnen de hoge druk systemen vervangen door gebruik te maken van de ProSweetTM verdampingsunit. Dit staat een hogere gebiedsomtrek toe, vermindert onderhoud en gemakkelijke omschakeling naar de watervrije technologie gedurende de winterperiode om het risico van bevriezing uit te sluiten.

ProSweet™ OC2555 is compatibel met roestvrij staal, teflon, polyethyleen, HDCL en PVC.

Bewaring:

Fysische eigenschappen van ProSweet™ OC2555 worden vermeld in de veiligheidsbladen waarvan een kopie verkrijgbaar is op aanvraag.

Verpakking:

ProSweet™ OC2555 is een vloeibaar mengsel. Consulteer Uw GE Infrastructure Water Technologies distribiteur voor leverings- en verpakkingsvoorwaarden.

Behandeling en dosering:

Goede doseerniveaus van ProSweet™ OC2555 zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals systeem volume en luchtdebiet (Nm3/min), temperatuur, toepassingspunt en geurconcentratie. Voor optimale efficiëntie moet ProSweet™ OC2555 gedoseerd worden gebaseerd op 0,5 PK per 30 m, gebruik makende van een 70 bar vernevelsysteem. Meestal worden de verstuivers 2 meter uit elkaar gezet en leveren ze ongeveer 5.5 l/uur.

Doseerniveaus worden aangepast om tot optimale onderhoudsdoseringen te komen.